Authentiek analoge reclame-uiting op polaroid frames (instax)

In een gedigitaliseerde wereld, krijgen we steeds meer waardering voor analoog, retro en authenticiteit. Een polaroid instant foto (instax) is dan ook de perfecte ijsbreker om het 1-op-1 contact aan te gaan. Bijvoorbeeld tijdens een evenement of promotie actie. Gebruik de kracht van polaroids (instax), in combinatie met de unieke easy-use® stickerframe, om de hoogst mogelijke conversies te behalen. Maak kennis met de mogelijkheden van de Photoflyer Classic!

Doe-het-zelf promokit met
reclamedragende polaroid frames

Met de doe-het-zelf kit van Photoflyer ben je op ieder evenement direct klaar voor actie! Al onze materialen zijn eenvoudig in gebruik. Met de handige (video) instructies kan iedereen in een handomdraai de instant-camera bedienen. De instax (polaroid) Photoflyers zijn door het easy-use® vouwsysteem eenvoudig en snel te maken, om zo het 1-op-1 polaroid event marketing moment met je publiek maximaal en sympathiek te verlengen.

 

framez_classic_new_howitworks_nederlandsframez_classic_new_howitworks_nederlands

instax polaroids: FUJIFILM
Framez Media werkt al jaren intensief samen met onze partner Fujifilm, de producent van de instax polaroids. Samen maken wij elk instant-systeem geschikt voor de eventbranche, en zorgen we voor de laatste modellen camera’s en nieuwste film om zo hoogste kwaliteit te garanderen. Natuurlijk tegen de scherpste prijs!

Hoge kwaliteit drukwerk: XEROX
Ook qua drukwerk is alleen het beste goed genoeg. Onze XEROX-photoflyers worden standaard gelamineerd waardoor ze na jaren op het prikbord er nog steeds goed uitzien. Meerdere ontwerpen of afwijkend drukwerk, niets is ons te gek!. Dankzij ons unieke easy-use® vouwsysteem is elke photoflyer even makkelijk in gebruik.

Conversies
Framez Media heeft jaren van internationale ervaring op het gebied van photoflyers, we kunnen je dus precies vertellen welke conversie-tool voor welke campagne het beste werkt. Van de afscheurcoupon, magneet, wincoderingen tot aan barcode en QR integratie. Alles is mogelijk, alleen het resultaat telt!

PHOTOFLYER Classic

Disney - Comic Con

Doelstellingen: Conversie social media & maximaal bereik.
Merksympathie en awareness.
Voorwaarden: Winactie, snelheid, eigen promoteams, privacy bewaren.

Optioneel: Promoteams

Met onze getrainde phototeams zorg je voor een maximale afzet aan photoflyers en optimale conversies voor het beste resultaat. Onze teams worden geselecteerd op uitstraling en assertiviteit. Zodat elke doelgroep, met een big smile, kan worden benaderd. Er is geen event waar onze promoteams zich niet thuis voelen!

Meer informatie

Fields marked with an * are required

Contact

Framez 
+3120-5285051
sales@framezmedia.com

Official partner of:

Fujifilm & Xerox Partner logos

Abonneer op onze nieuwsbrief: