Combineer de analoge polaroid foto frames met digitaal 

De nieuwe generatie Photoflyer (polaroid foto frames) is nu beschikbaar. De focus ligt meer dan ooit op social media en de hiervoor specifieke doelstellingen. Online engagement is relevant en succesvol wanneer dit offline op sympathieke wijze geactiveerd wordt. Met onze promoteams of met je eigen doe-het-zelf pakket kan iedereen een succesvolle Photoflyer-campagne uitvoeren. Met de nieuwste technieken van Xerox zijn er diverse mogelijkheden om nog meer conversie uit het 1-op-1 moment te halen. Van afscheurcoupons, (win) codering, speciale coatings: alles is mogelijk!

Doe-het-zelf promokit voor
Instax Photoflyers

Met de doe-het-zelf kit ben je direct klaar voor actie! Download eenvoudig de Photopromotor-app. Login met de unieke projectcode en verbind de mobile device eenvoudig met de Photoprinter. Na het installeren van de functionaliteiten (Photofinder, Photosurvey etc.) implementeer je overal en snel je Instax photoflyer-actie. Zowel online als offline is het 1-op-1 moment maximaal en sympathiek vastgelegd en verlengd. Door het easy-use® vouwsysteem maak je van de polaroids snel en gemakkelijk een Photoflyer (polaroid foto frame met uw reclame-uiting). Een pakket bestaat uit de Photoprinter, Photopromotor-app en een mobile device. Uiteraard zitten hier ook film en unieke zelfklevende polaroid foto frames bij.

Framez_Share_new_howitworksFramez_Share_new_howitworks

Photoprinter
Deze mobiele instax (polaroid) printer is perfect voor evenementen en werkt op batterijen, dus geen oplaadproblemen. Via de interne WIFI-verbinding met de
app-licentie worden de instax (polaroids) binnen 10 seconden geprint, binnen een range van 35 meter.

Photopromotor
De Photopromotor-app is de spin in het web. Speciaal ontwikkeld om de Photoprinter eenvoudig aan te sturen en online verbinding te maken. Download de gratis app, meld je aan en start direct. De app zorgt dat elk team goed wordt gebriefd, elke foto uniek wordt genummerd en realtime online worden gezet.

Photofinder
Met deze web-app kan het publiek eenvoudig haar polaroid (Instax) online terugvinden. Ze hoeven alleen maar de unieke polaroidcode in te vullen. Met één druk op de knop delen ze de foto op facebook. Test it! www.findyour.photo 
vul in: 0219 165 004

Photosurvey
In de laatste update van de Photopromotor-app is het ook mogelijk data te verzamelen en enquête-vragen te stellen. De vragen en open velden verschijnen automatisch in het scherm.  Zo wordt het 1-op-1 moment écht optimaal benut.

PHOTOFLYER Share

Jameson 'Movember' Campaign

Doelstelling: Bar traffic, awareness en zichtbaarheid op social media.
Voorwaarden: Snelheid, eigen promoteams & datacollectie.

Goosecraft 'Modefrabriek' Campaign 

Doelstelling: Database verzameling, awareness en zichtbaarheid op social media.
Voorwaarden: Snelheid, eigen promoteams & datacollectie.

Optioneel: Promoteams

Met onze getrainde phototeams zorg je voor een maximale afzet aan photoflyers en optimale conversies voor het beste resultaat. Onze teams worden geselecteerd op uitstraling en assertiviteit. Elke doelgroep benaderen zij met een big smile. Er is geen event waar onze promoteams zich niet thuis voelen!

Meer informatie

Fields marked with an * are required

Contact

Framez 
+3120-5285051
sales@framezmedia.com

Official partner of:

Fujifilm & Xerox Partner logos

Abonneer op onze nieuwsbrief: