Photogo_headerPhotogo_header

De nieuwe generatie Photobooth

Betrek uw publiek op een interactieve manier bij uw merk. Nooit eerder was het delen van foto’s zo leuk en gemakkelijk. Presenteer hem standalone of maak hem onderdeel van uw event.

Wat wij bieden
Onze aluminium Photobooths zijn voorzien van professionele touchscreens met heldere kleuren en hoogwaardige Canon-camera's, waarmee foto's en GIF-animaties kunnen worden gemaakt.

Afdrukken en branding
Print foto’s van hoge kwaliteit met een hoge resolutie, waarbij je kunt kiezen om één tot vier poses af te drukken op één print. En het mooiste is dat je merk in de afgedrukte foto is geïntegreerd. Meer afdrukken is geen enkel probleem. Een foto is al binnen 20 seconde klaar.

Branding op maat
Je kunt ook je eigen automaat en interface ontwerpen. Brand hem, alsof hij van jou is! Geen eigen ontwerper in huis? Onze designers helpen je graag verder.

Social Sharing
Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, etc. We kunnen foto's van je event rechtstreeks op social media publiceren of ze per e-mail toesturen. Creëer meer online verkeer en zichtbaarheid met content die de gebruiker zelf gemaakt heeft.

Vervoer en installatie
Hoewel ons product volkomen 'plug&play' is, staat ons professionele serviceteam tot je beschikking. Wij zorgen voor vervoer en installatie. Geen gedoe. 

24/7 live-support op locatie
We hebben een professioneel serviceteam dat elk probleem kan oplossen. En je kunt ons 24/7 bereiken.

50 jaar ervaring
We werken samen met PhotoMe, de grootste fabrikant van Photobooths ter wereld met meer dan 50 jaar ervaring.

Lage kosten per eenheid/contact
Het feit dat we de grootste fabrikant van Photobooths ter wereld zijn, met een ruime ervaring, zie je rechtstreeks terug in de prijs. Onze Photoboots zijn 30% goedkoper dan andere aanbieders. En dat is inclusief de standaard 24/7 service.

We laten je graag zien hoe onze ervaring en onze Photobooths je kunnen helpen om je
één-op-één-contact optimaal te benutten tegen de laagste kosten per contact.
 
Mail ons voor meer informatie:
sales@framezmedia.com

Official partner of:

Fujifilm & Xerox Partner logos

Abonneer op onze nieuwsbrief: