Photoflyer polaroids op uw evenement

Een evenement creëert onvergetelijke momenten voor haar bezoekers. Door deze momenten vast te leggen op een polaroid instant foto (instax) voorzien van stickerframe ontstaat een uniek merkactivatie instrument. Het stickerframe dient als reclamedrager en biedt ongekend veel mogelijkheden. Deze vorm van polaroid event marketing werd al succesvol ingezet op meerdere evenementen. bezoekers die een reclamedragende polaroid ontvangen tijdens een event zullen deze zelden weggooien. Op deze manier komt de reclameboodschap gedurende een langere periode onder de aandacht.

De  korte ontwikkeltijd van de polaroid foto biedt daarnaast ook nog een extra unieke merkactivatie mogelijkheid. Vraag vandaag nog meer informatie aan via ons contactformulier

Doe-het-zelf promokit voor
uw polaroid event marketing

Met de doe-het-zelf kit van Photoflyer ben je op ieder evenement direct klaar voor actie! Al onze materialen zijn eenvoudig in gebruik. Met de handige (video) instructies kan iedereen in een handomdraai de instant-camera bedienen. De instax (polaroid) Photoflyers (voorzien van een reclameboodschap) zijn door het easy-use® vouwsysteem eenvoudig en snel te maken, om zo het 1-op-1 polaroid event marketing moment met je publiek maximaal en sympathiek te verlengen.

 

Framez_Classic_NEW_howitworks_Nederlands_2Framez_Classic_NEW_howitworks_Nederlands_2

instax polaroids: FUJIFILM
Framez Media werkt al jaren intensief samen met onze partner Fujifilm, de producent van de instax polaroids. Samen maken wij elk instant-systeem geschikt voor de evenementen branche, en zorgen we voor de laatste modellen camera’s en nieuwste films om zo hoogste kwaliteit te garanderen. Natuurlijk tegen de scherpste prijs!

Hoge kwaliteit drukwerk: XEROX
Ook qua drukwerk is alleen het beste goed genoeg. Onze XEROX-photoflyers worden standaard gelamineerd waardoor ze na jaren op het prikbord er nog steeds goed uitzien. Meerdere ontwerpen of afwijkend drukwerk, niets is ons te gek!. Dankzij ons unieke easy-use® vouwsysteem is elke photoflyer even makkelijk in gebruik.

Conversies
Framez Media heeft jaren van internationale ervaring op het gebied van photoflyers, we kunnen je dus precies vertellen welke conversie-tool voor welke campagne het beste werkt. Van de afscheurcoupon, magneet, wincoderingen tot aan barcode en QR integratie. Alles is mogelijk, alleen het resultaat telt!

PHOTOFLYER Classic

"Photoflyer is een mooie interactie tussen Heineken en consumenten! Mensen waarderen het ontvangen van een persoonlijke Photoflyer polaroid en het resultaat is een langdurige merkactivatie na een evenement" - Renée

Doelstelling: Bar activatie en actieve branding
Voorwaarden: Universeel toepasbaar in meerdere landen

Optioneel: Promoteams

Met onze getrainde phototeams zorg je voor een maximale afzet aan photoflyers en optimale conversies voor het beste resultaat. Onze teams worden geselecteerd op uitstraling en assertiviteit. Zodat elke doelgroep, met een big smile, kan worden benaderd. Er is geen event waar onze promoteams zich niet thuis voelen!

Meer informatie

Fields marked with an * are required

Contact

Framez 
+3120-5285051
sales@framezmedia.com

Official partner of:

Fujifilm & Xerox Partner logos

Abonneer op onze nieuwsbrief: